Gevelschoring door Stabil

BEHOUD VAN DE GEVELS AAN DE HAND VAN GEVELSCHORING
Voor het stabiliseren of het behouden van alleenstaande geklasseerde gevels kan u op Stabil rekenen. Voor het schoren van gevels kan men gebruik maken van verschillende schoringstechnieken.

Driehoekstructuur

De driehoekstructuur wordt vooral toegepast bij vrijstaande gevels die bewaard moeten blijven. De driehoekstructuur komt op straat voor de gevel, mét of zonder beschermende voetgangerstunnel. Er wordt boven, onder of aan de zijkanten van de driehoekstructuur ballast geplaatst en de stalen constructie wordt via schoorbalken en draadstangen in de gevel verankerd.

Torens

De torenstructuur wordt gebruikt bij voorgevels die nog verbonden zijn met aanpalende gebouwen. De toren komt op straat voor de gevel, mét of zonder beschermende voetgangerstunnel, er wordt ballast geplaatst onderaan of aan de zijkanten van de torenstructuur en de stalen constructie wordt via schoorbalken en draadstangen in de gevel verankerd.

Ook voor bouwputschoring & het stutten van gemeenschappelijke muren bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer informatie over gevelschoring, wij helpen u graag verder. Wij voeren schoringswerken uit in heel België: Waals-Brabant, Namen, Luxemburg, Luik, Henegouwen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Limburg, Brussel & Antwerpen.

Gevelschoring in België

Troonplein 9

Stutten & schoren van gevels

Driehoekstructuur